Celokupan Program Izlečenja

1. POST NA PRIRODNIM CEDJENIM SOKOVIMA
(najkrace ga upraznjavati 5-10 dana,u zavisnosti od stepena oboljenja i do par meseci)

-Ovo je fundamentalna i sustinska stvar u procesu lecenja bez koje kod ozbiljnih zdravstvenih problema nece biti efekata u pozeljnoj meri, od vitalnog je znacaja za detoksifikaciju i pokretanje procesa samoizlecenja naseg organizma.
-Predstavlja enzimsku terapiju, uspostavlja hormonalnu ravnotezu organizma, snabdeva nase telo sa svim poterbnim vitaminima, mineralima, antioksidantima i fitohemikalijama koji se bore protiv tumora, stedi energiju nasem telu i usmerava je tamo gde je najpotrebnije na obolelo mesto i u sam imuni sistem, jednostavno receno PRIRODNA INFUZIJA.

– Za lečenje bilo koje bolesti neophodno je piti minimim 2,5 litara soka dnevno i više. Sokovi se piju na svakih 1-1,5h, da bi doslo do optimalne ishrane organizma i izostanka osećaja gladi.
NAKON SOKOVA SE PRELAZI NA ISKLJUCIVO BILJNU PRESNU ISHRANU, i taj vid ishrane se praktikuje posle izlecenja to je ono sto nasem organizmu najvise odgovara – covek je po svojoj anatomiji i fiziologiji biljojed…

2. ČIŠĆENJE CREVA – 5 dana za redom pijete svako jutro (neposredno posle budjenja) 1L mlake vode u koju razmutite sok od 2 iscedjena limuna i supenu kašiku morske nerafinisane soli (kod obolelih od hipertenzije, drugih bolesti srca i bolesti bubrega ova metoda čišćenja creva se ne preporučuje)! Jedan sat nakon uzimanja ovoga koktela treba da se popije sok od 4 ceđene jabuke, jedne kafene kašike aktivnog uglja i jedne kafene kašičice mlevenog lanenog semena, koje se pomeša sa sokom i tako popije.  Umesto ovoga može da se koristi i tinktura CREVA1, a ukoliko se radi o pacijentu sa iritabilnim crevima onda se uzima tinktura CREVA2. Ovo je jako bitan deo programa jer čisti vaša creva od zaostalih fekalnih materija!

3. IZBACIVANJE IZ UPOTREBE SVIH VIDOVA OTROVA
(So,belo brasno,secer,mast,rafinisani proizvodi,mleko i svi mlecni proizvodi ,meso ,jaja,konditorski proizvodi(i sladoledi),sve sto u sebi sadrzi hemiju i razne aditive)
-Konzumira se VOCE, POVRCE, ZITARICE U PRESNOM INTEGRALNOM OBLIKU I ORASASTI PLODOVIna osnovu ovoga se prave razne kombinacije hrane i nadasve ukusnih obroka.

4. HIDROTERAPIJA
– Tuširanje 1 minut toplom vodom i 1 minut hladnom vodom i to ponavljati 5-7 puta ovo raditi 2-3 puta na dan (kod srčanih bolesnika preporučuje se vrlo postepeno povećavanje temperaturnih razlika, ali nakon 1 mesec adaptacije na temp. razlike pacijent može da se tušira bez posebnog opreza – dakle sa maksimalnim temperaturnim razlikama)
-Kod smrtno ugrozenih bolesnika nuzno je primenjivati TRETMAN SA HLADNIM ČARSAVOM.

5. OBLOZI OD UGREJANOG RICINUSOVOG ULJA
(najefektivnije sredstvo u izvlacenju i razbijanju otrova iz naseg tela, Najbolje je da se koristi u kombinaciji sa izgnjecenim belim lukom)
-Ovde se podrazumevaju i razni vidovi masaza tretiranjem obolelog dela tela.

6. FIZICKA AKTIVNOST NA SVEZEM VAZDUHU
(najpreporucljivije u ranim jutarnjim casovima,uopsteno gledajuci zdrav nacin zivota, RANO ODLAZENJE NA POČINAK ovo je od jako VELIKOG ZNACAJA ZBOG LUČENJA MELATONINA koji regenerise,podmladjuje i leci nas organizam)

7. MASAŽA – veoma bitan deo programa koji podstiče cirkulaciju i dovodi krv do obolelog organa. Kod teže obolelih preporučuju se „jake“ masaže sa ricinusovim uljem. Najbolje je da obolelog masira druga osoba (kada bolesnik sam sebe masira slabija je efikasnost masaže).

8. BILJNE TINKTURE
-Izuzetno efektivne pri saniranju zdravstvenih problema, izrazito snaznog dejstva i sto je najvaznije totalno prirodne od estrakovanog bilja na osnovu tridesetogodisnjeg iskustva cuvenog Dr Ricarda Sulca spravljene po originalnoj recepturi.
-Medjutim same po sebi nemogu da rese probleme ako se ne primenjuje kompletan program lecenja tek tad njihovo dejstvo (bilje) dolazi do punog izrazaja.

ZA RESAVANJE SVAKOG OZBILJNIJEG ZDRAVSTVENOG PROBLEMA TREBA DA SE PIJE SET-PAKET od 6 OSNOVNIH-BAZICNIH TINKTURA koje sinergetski ciste i lece nas organizam plus TINKTURE ZA KONKRETAN PROBLEM AKO IMA POTREBE!

– Tinkture mogu da se uzimaju u jednom terminu zajedno, ali je neophodno praviti pauze između svake tinkture po 10-15 minuta. Npr. ako ste popili tinkturu za cirkulaciju trebate da sačekate 10-15 min da bi ste uzeli sledeću tinkturu (npr. tinktura za jetru). Obična doza tinkture od 60 kapi (1 kafena kašičica) seuzme i onda se nakon toga popije ceđeni sok.

Ovaj set paket osnovnih tinktura sacinjavaju:

1.IMUNO #1 – Biljna formula za jačanje imuniteta
Dejstvo: Pojačava imunitet.
Sastojci: Ehinacea (E. purpurea), beli luk (A. sativum), ljuta al. paprika (C. annuum)

2.CIRKULACIJA – Biljna formula za poboljšanje cirkulacije
Dejstvo: Poboljšava cirkulaciju i rad srca, otklanja bol, zaustavlja krvarenje, protiv infekcija.
Sastojci: Ljuta aleva paprika (C. annuum)

3.ANTIBIOTIK – Biljna formula sa antibakterijskim dejstvom
Dejstvo: Aktivno deluje protiv parazita, virusa, bakterija, gljivica, i čisti jetru.
Sastojci: Beli luk (A. sativum), đumbir (Z. officinale)

4.KRV – Biljna formula za pročišćavanje krvi
Dejstvo: Pročišćava krv i limfni sistem. Preporučuje se kod obolelih od leukemije i teških oboljenja.
Sastojci: Crvena detelina (T. pratense), beli luk (A. sativum), ljuta aleva paprika (C. annuum), štavelj (R. crispus), imela (V. album)

-(Kod jako teskih oboljenja umesto krvi moze da se pije TINKTURA DETOKS koja u sustini ima isti efekat samo je jaca)

5.BUBREZI – BEŠIKA – Biljna formula za čišćenje i jačanje bubrega i bešike
Dejstvo: Pomaže u čišćenju bubrega i bešike, podstiće normalan rad bubrega, rastvara otrove iz bešike i bubrega, otklanja upalu bešike i bubrega, pomaže u čišćenju urina.
Sastojci: Uva (A. uva ursi), rastavić (E. arvense), kleka (J. communis), čičak (A. lappa), peršun (P. hortense).

6.JETRA – ŽUČ – Biljna formula za čišćenje i jačanje jetre i žučne kese
Dejstvo: Čisti jetru i žučnu kesu od otrova. Ojačava ćelije jetre, čisti nagomilane naslage u žučnoj kesi.
Sastojci: Artičoka, komorač, beli luk, đumbir, pelin, orah, lincura, maslačak, plava stanićarka.

-Sve gore navedeno treba da se primenuje ISTOVREMENO,SINHRONIZOVANO da bi se postigao efekar SINERGIJE prilikom lecenja!