Creva #1-biljna formula za poboljsanje rada creva

Creva-1

CREVA #1 – Biljna formula za poboljšanje rada creva

DEJSTVO: Stimuliše mišiće debelog creva, podstiče redovno pražnjenje, otklanja zatvor.

SASTOJCI: Krušina (R.frangula), sena (Senna alexandrina), šimširika (B.vulgaris), đumbir (Z.oficinale), beli luk (A. sativum), ljuta aleva paprika( C. annuum), ljutić (H.canadensis), nana (Menta x piperita), komorač (F.vulgare).

CENA: 990 din…

NACIN UPOTREBE:

-Da bi procistili creva na pravilan i adekvatan nacin moramo da podstaknemo njihovo grcenje i kontrakovanje,inace nece biti nekih vecih efekata.Ovo se postize primenom lekovitog bilja koje u sebi sadrzi posebno hemijsko jedinjenje  zvano antrakvinon koje podstice kontrakovanja i grcenja crevnog zida.Posebna vrsta ovog hemijskog jedinjenja jestemoden.Jacina i broj kontrakcija  zavisi od kolicine modena koji ste uneli u organizam.Glavni i sustinski sastojci ove biljne formule sena,krusina i simsirika su biljke  koje sadre velike kolicine upravo ovoga modena i  na vrlo efikasan nacin podsticu proces kontakovanja i grcenja .

-Ljuta aleva paprika,podsticuci cirkulaciju u kombinaciji sa djumbirom,efektivno sprecava krvarenje koje vrlo cesto zna da bude proporatni efekat obolelih creva.

-Ljutic na vrlo efikasan nacin deluje protiv infekcija i gnoja koji nastaju  prilikom talozenja zaostalih fekalnih materija tokom dugog niza godina.Komorac  pomaze u otklanjanju problema stomacnog  tipa i  smiruje upaljena creva u kombinaciji sa nanom koja takodje ima antisepticno i umirujuce dejstvo daje najbolje rezultate.

-Pocetna doza je pola cajne kasicice dnevno koju razmutite u soku vodi ili caju.,Najefektivnije je da se pije nakon vecere(osobe koje su na striktnom postu od sokova razmucuju je u sok).Svaki sledeci dan treba povecavati dozu za pola kasicice dok ne dodje do normalne stolice.

-Ova biljna formula  izaziva praznjenje creva cak i kada su nervi do njega osteceni ili ako ih nema.Efektivno stimulise misice  debelog creva,podstice efektivno praznjenje otklanajuci zatvor. Formula je preporucljiva za 97 % pacijenata kojima je potrebno da se creva prazne redovno,obuhvacen je tip sporih creva.Primenom ove formule podsticemo praznjenje creva dok primenom biljne formule 2 prociscavamo creva od zaostalih fekalnih materija i toksina natalozenih tokom dugog niza godina.

Ovaj članak je objavljen u kategoriji Tinkture.