Čudna pojava : 200 devojka se onesvestilo u Kolumbiji za 12 dana bez vidljivog razloga

vakcinacija

Gradonačelnik grada je objasnio da je problem još intenzivniji u poslednje dve nedelje.

Za samo 12 dana, oko 200 devojaka u kolumbijskom gradu El Carmen de Bolivar, su morali da budu tretirani u lokalnoj bolnici zbog nesvestice. Vlasti još nisu u stanju da utvrdi uzroke ovog zdravstvenog problema.

Ove dve stotine devojaka leče u bolnici imao iste simptome: vrtoglavica, utrnulost, glavobolju, peckanje u telu i kasnije izvođenje nesvestice.

Gradonačelnik, Francisko Vega rekao, list „La Nacion,“ koji su već registrovani 276 slučajeva za dva meseca. Najviše pogođene idu u školu “Sveti Duh”. Neki mišljenja je ukazao na neželjene reakcije na vakcinu protiv humanog papiloma virusa, ali je ministar zdravlja, AlehandroGaviria, odbacio ove ideje i dodao je da je moguće da je to retki fenomen “respuestaspsicogenéticasmasivas.”

U ovom clanku je izuzet detalj da su svi ovi simptomi nastali nakon primanja vakcine za HPV (Ljudski Papiloma Virus.)

A sto je jos gore sada cete videti odgovor Nacionalnog Instituta za Zdravlje (INS – Institutonacional de salud), oni su tokom 2014 godine primili vise od 500 devojcica sa istim simptomima. I posle analize NISU USPELI DA PRONADJU STA JE UZROCNIK ali imaju hrobrosti da sa svim poverenjem tvrde da nije bilo izazvano vakcinama. Vest je izasla na svim jakim medijima tipa: CNN, BBC, CARACOL, RT, RCN…

HPV vakcina nije izaziva bolest koddevojčica iz Carmen de Bolivar, studija tvrdi

HPV vakcina (HPV) nije bio uzročnik čudne bolesti koja je pogodila više od 500 devojaka u opštini El Carmen de Bolivar na severu Kolumbije, zaključio je izveštaj od strane Nacionalnog instituta za zdravlje (INS).
Epidemiološka studija, da bude predstavljen detaljno u narednim danima, analizira svaki od slučajeva predstavljenih u ovom selu od maja do novembra, ukupno 629 medicinske dokumentacije i 517 pacijenata sa istim simptomima.
INS-ov zaključak je da niko od ugroženog nesvesticom, slabost u udovima i drugi simptomi ne treba da svaljuju to na vakcinu.
Naime, deca nemaju “organskih poremećaja” ili neurološke ili druge simptome, tako da ne trpe nikakvu fizičku bolest.
O statusu vakcine, utvrđeno je da sve doze koje se primjenjuju u opštini 98,500 stanovnika su od istog proizvođača i pripadaju istoj seriji, a da je hladni lanac bez promene koje bi mogle da utiču njen sastav.
Studija takođe navodi da su vrhovi u simptomima osetio adolescenti ne poklapaju sa periodom primene vakcina, ali imaju “ravan distribuciju u vremenu”.
Niti postoji potpuna saglasnost među devojkama koje su dobile doze i one koji pokazuju simptome; U tom smislu, u izveštaju napominje da je najveći broj devojaka pogođenih je između 11 i 13 godina, dok je isto toliko vakcine su primenjeni između 9 i 11 godina.
Čak i istraživači naglašavaju, “Neki slučajevi su se dogodili kod dece koja još nisu primila vakcinu” – INS.

Zbog ovih indikacija INS je negirao bilo kakvu povezanost izmedju vakcina i ove bolesti.

Pored toga, nije otkriveno prisustvo olova u krvi, tako da je mogućnost korelacije svih slučajeva takođe gubi snagu.
Istraživači su takođe otkrili da simptomi nisu posledica trovanja hranom, pesticida, psihoaktivnih supstanci ili igrama sa natprirodnim elementima, kao što je sugerisano pogođeni.
Prema tome, izveštaj nalazi da slučajevi mogu biti “epizode ​​psihogenog uzroka,” zbog straha od maloletnika jer su bili bolesni, povećan je interes medija u slučaju i nedostatka otkrivena uzroka.
Zaključak psihološkog efekta na hipoteze koju jeveć pokrenuo predsednik Kolumbije Juan Manuel Santos, u avgustu kada je rekao da je sve moglo biti zbog “Kolektivni stres (sugestióncolectiva)“ , koji je izazvao gnev rođaka maloletnika.
Ovaj najgora izveštaj dolazi posle dva druga masivna toksikoloških ispitivanja prvi 15. jula, gde je zauzeo 99 uzoraka, a drugi 20. avgusta, kada su prikupljeni skoro 200 uzoraka kao što je navedeno izvora Health Ministri.

Znaci posle toliko istraživanja i analiza krvi oni se osvrću na hipotezu koju je dao predsednik Kolumbije koji nema nikakve veze sa zdravstvom. Ali da su sigurni da nije izazvano vakcinama, to jesu, sa velikom sigurnošću. Podsetiću da su se ovi nemili dogadjaji dogodili samo nekoliko sati i dana nakon primanja vakcina protiv VPH!

Ostavite odgovor