Detoks – Biljna formula za čišćenje organizma

DSC_0014DETOKS – Biljna formula za čišćenje organizma

Dejstvo: Čisti nagomilane toksine iz krvi, limfnog sistema i pod kožom, poboljšava izgled kože i tena.

Sastojci: Crvena detelina (Trifolium pratense), čaparal (Larrea tridentata), čičak (Arctium lappa), beli luk (Allium sativum), lobelija (Lobelia inflata), ljuta paprika (Capsicum annuum), štavelj (Rumex crispus), imela (Viscum album), vinobojka (Phytolacca decandra).

Zapremina: 50ml

NAČIN UPOTREBE:

60 kapi od 4-6 puta dnevno doze mogu da se povećavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta što je relativna stvar koja se razlikuje od slučaja do slučaja, ne postoje nikakve nuspojave i neželjeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvećim količinama ne moze da šteti.

-Ova formula cisti krv, limfni sistem, toksine pod kožom, jednostavno rečeno pročišćava ceo organizam, upravo iz ovih razloga može da se pije u sklopu set-paketa osnovnih tinktura jer je kompatibilna  sa tinkturom za krv (preporučljivija je kod težih slučajeva). Pored crvene deteline koje se nalazi i u tinkturi za krv glavna razlika je u čaparalu koji je između ostalog i suštinski sastojak ove formule. Čaparal  u sebi sadrži hemikalije koje su najjači prirodni antioksidanti koji će potpuno uništiti tumor u vašem telu. Kako dr Šulc kaže:“Rekao sam da zbog njega tumori ispadaju iz tela. To je neverovatno. Tumori ispadaju iz tela. Indijanci su ga koristili za tu svrhu. Oni su znali. Znali su da od čaparala tumori nestaju.“Ove činjenice nikako ne treba da vam umanje snagu i dejstvo crvene deteline koja je isto tako nezamenljiva u čiscenju krvi i organizma uopste.

-Pored svega navedenog ova tinktura čisti i sve toksine pod kožom tako da poboljsava izgled kože i ten. Naravno da prilikom izlečenjamora da se primenjuje celokupan program lečenja (kao i kod svakog zdravstvenog problema). Mora da se primenjuje “temelj izlečenja” –post na sokovima i kasnije biljna presna ishrana uz korišćenje set-paketa osnovnih tonktura  koje se piju kod svakog zdravstvenog problema (ništa nemoze da se izleči prirodnim putem ako se ne postuju određeni prirodni zakoni ishrane i načina života). Prava moć ovog programa je u njenom temelju – biljnoj ishrani, uz koju ide i proces pročišćavanja creva. Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vaseg i samo vaseg truda da ispunite ceo program lečenja.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA: Neograničeno.

Ovaj članak je objavljen u kategoriji Tinkture.

Ostavite odgovor