Detoks-biljna formula za prociscavanje organizma

DSC_0012

DETOKS – Biljna formula za čišćenje organizma

DEJSTVO: Čisti nagomilane toksine iz krvi, limfnog sistema i pod kožom, poboljšava izgled kože i ten.

SASTOJCI: Crvena detelina(Trifolium pratense), Caparal(Larrea tridentata), čičak(Arctium lappa), beli luk(Arctium lappa), lobelija(Lobelia inflata), ljuta aleva paprika(Capsicum annuum), štavelj(Rumex crispus).

CENA: 690din.

NACIN UPOTREBE:

60 kapi od 4-6 puta dnevno-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta sto je relativna stvar koja se razlikuje od slucaja do slucaja,ne postoje nikakve nuspojave i nezeljeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da steti.

-Ova formula cisti krv, limfni sistem ,toksine pod kozom,jednostavno receno prociscava ceo organizam,upravo iz ovih razloga moze da se pije u sklopu set-paketa osnovnih tinktura jer je kompatibilna  sa tinkturom za krv(preporucljivija je kod tezih slucajeva).Pored crvene deteline koje se nalazi i u tinkturi za krv glavna razlika je u caparalu koji je izmedju ostalog i sustinski sastojak ove formule.Caparal  u sebi sadrzi hemikalije koje su najjaci prirodni antioksidanti koji ce potpuno unistiti tumor u vasem telu.Kako dr Sulc kaze:“Rekao sam da zbog njega tumori ispadaju iz tela. To je neverovatno.Tumori ispadaju iz tela. Indijanci su ga koristili za tu svrhu. Oni su znali.Znali su da od čaparala tumori nestaju.“Ove cinjenice nikako ne treba da vam umanje snagu i dejstvo crvene deteline koja je isto tako nezamenljiva u ciscenju krvi i organizma uopste.

-Pored svega navedenog ova tinktura cisti i sve toksine pod kozom tako da poboljsava izgled koze i ten.Naravno da prilikom izlecenja mora da se primenjuje celokupan program lecenja(kao i kod svakog zdravstvenog problema).Mora da se primenjuje “temelj izlecenja” –post na sokovima i kasnije biljna presna ishrana uz koriscenje set-paketa osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema(nista nemoze da se izleci prirodnim putem ako se ne postuju odredjeni prirodni zakoni ishrane i nacina zivota). Prava moć ovog programa je u njenom temelju – biljnoj ishrani, uz koju ide i proces pročišćavanja creva. Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vaseg i samo vaseg truda da ispunite ceo program lečenja.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Ovaj članak je objavljen u kategoriji Tinkture.

Jedan komentar na “Detoks-biljna formula za prociscavanje organizma

  1. Pingback: Set osnovnih tinktura | Zdravlje s juga

Ostavite odgovor