Imuno #1 formula – tinktura za jačanje imuniteta

1904162_675669899150870_1729568465_n

IMUNO #1 – Biljna formula za jačanje i podizanje imuniteta (osnovna)

DEJSTVO: Pojačava imunitet.

SASTOJCI: Ehinacea (E. purpurea), beli luk (A. sativum), ljuta al. paprika (C. annuum), sibirski žen šen (Eleutherococcus senticosus), tahebo (Tabebuia impetiginosa).

Zapremina: 50 ml

CENA: 490 din…

NAČIN UPOTREBE:

Pocetna doza je 60 kapi 4-6 puta dvevno,spada u set osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema,jer je sustina u jacanju naseg oslabljenog odbrambenog imunog sistema usled cega smo i oboleli…

-U zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta doze se povecavaju;max doza je 60 kapi na svakih sat vremena,ne postoje nikakve nuspojave i nezeljeni efekti koji mogu da nastete pacijentu posto se radi o 100% prirodnom estrakovanom bilju

-Moze se piti sa vodom,sokom ili mlakim cajem,promuckati pre upotrebe.Kada je pacijent na postu od prirodnih cedjenih sokova najefektivnije je ukapati je u sok.Koristi se 14 dana,pa se obavezno pravi pauza od 7dana(ovo vazi kod svakog oboljenja i kod svakog pacijenta jer ehinacea ima jako dejstvo)

-Najvazniji cinilac izlecenja je kod auto-imunih i nervnih oboljenja;tu su potrebne max doze ove tinkture jer je ehinacea najjaca biljka u dizanju slabog imuniteta koji je direktan uzrok svih ovih oboljenja,naravno pored toga sto je neizostavni temelj lecenja u svakoj prilici.

ČUVANJE:Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

 

Ovaj članak je objavljen u kategoriji Tinkture.