Jelena Đoković otkriva tajnu svog zdravlja i vitke linije

Jelena-DjokoviĆ

Koliko je dobra ishrana važna za zdravlje zna vrlo dobro supruga najboljeg tenisera nasvetu Novaka Đokovića.

Jelena, baš kao i Novak jako vodi računa o tome kako se hrani, pa je putem Instagrama obavestila svoje obožavaoce kako izgleda jedan njen obrok, ali i čime se zaslađuje.

Pored toga što je pokazala na koji način vežba i održava vitku liniju, Jelena je pokazla i kako se hrani.

„Moj ručak – orasi, voće, povrće, ulje. Vrlo hranjivo i puno energije. To znači da neću pasti u komu od hrane i mogu raditi bez da mi se spava. To je izrazito važno ako ti dan počinje u 6 (hvala ti za to Stefane).

Svi znamo kako izgleda ekstremna bolest, ali zna li neko kako izgleda biti ekstremno zdrav? Verujem da to dolazi iz hrane koju jedemo, vežbanja, ljudi kojima smo okruženi i iz pozitivnih misli“, napisala je Jelena.

https://instagram.com/p/8nVvfYoFji/?taken-by=jelenadjokovicndf

A kada je reč o slatkom evo šta najradije jedu.

„Ovo uvek imam u frižideru u slučaju ako poželim da jedem nešto slatko. Uglavnom nemam neku želju za šećerom i u našoj kući ga nema. Umesto njega zaslađujemo se medom, sirupom od agave, sirupom od javora i rogačem.

Ovi deserti su lagani za pripremu. Čak ih pravimo i kada idemo na put ili odsedamo u hotelu – tada nema opuštanja i posezanja za čokoladom. Nemam tačan recept za njih jer su drugačiji svaki put kada ih pravim, ali su jednako fini. Koristim sve vrste orašastih plodova, banane, maline, jagode, urme, kokosovo ulje…

Jednostavno eksperimentišite, moja omiljena kombinacija su urme, kakao i indijski orah. Ovo je desert koji možete jesti bez ikakvog osećaja krivice i sadrži samo ono dobro“, zaključila ona.

https://instagram.com/p/8phldqoFiz/?taken-by=jelenadjokovicndf

(b92.net)

Ostavite odgovor