MUŠKA FORMULA – Biljna formula za poboljšanje rada muških polnih organa

12735792_10205546806411721_746460755_n

Muška formula su kapi ( tinktura ) koja podstiče proizvodnju sperme, poboljšava komunikaciju endokrinih organa i testisa. Poboljšava cirkulaciju i dovodi krv u testise, što dovodi do normalne ejakulacije. Poboljšava erekciju i polnu moć. Veoma pogodno za osobe koje imaju problema sa sterilitetom. Obnavlja ćelije testisa i stvara zdrave spermatozoide. Sastavljeno od najboljih biljaka: žen šen, sibirski žen šen, testerasta palma, sarsaparila, kola, đumbir, damijana, mala mlečika, kurkuma. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza: 60 kapi 4 do 6 puta na dan. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Početna doza iznosi 60 kapi od 4-6 puta dnevno-doze mogu da se povećavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta što je relativna stvar koja se razlikuje od slučaja do slučaja, ne postoje nikakve nuspojave i neželjeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvećim količinama ne može da šteti.

–Suštinski i glavni sastojci ove formule nadasve pomažu u uravnoteženju i održavanju rada  hormonaSibirski žen šen  je nenadmašan u ostvarivanju ravnoteže muških hormona ojačavajući opšte stanje i samu vitalnost, stvarajući i poboljšavajući osećaj poleta i životne energije. Osobe koje imaju hormonalnih problema, samim tim i sa smanjenom potencijom imaju velikih problema sa depresijom i osećajem potištenosti. Ne znaju šta će sa svojim životom, jednostavno su bez cilja i ikakve ambicije, volje želje i odlučnosti. Sarsaparila doprinosi uspostavljanju  zdravlja i ravnoteže samog hormonalnog sistema, podiže opšti energetski status, jačajući pritom sam mentalni sistem i libido. Ostvaruje osvežavajući i tonizirajući efekat na ceo organizam, pritom obezbeđujući osećaj poletnosti muškosti i životne energije. Žen šen takođe pospešuje obezbeđivanje adekvatne cirkulacije odnosno protoka krvi do samih polnih organa, što je suštinski problem kod ovakvih slučajeva. Na efikasan način pomaže protok krvi, stabilizaciju samih hormona i polnih žlezda povećavajući pritom produktivnost proizvodeći veću količinu sperme.

-Bilna formula na vrlo efikasan i jedinstven način povećava erekciju, osećaj poleta  muškosti, same energičnosti i vitalnosti. Oplemenjujući sastojak ove formule testerasta palma sadrži  veliku količinu koncentrovanih slobodnih masnih kiselina, koje su od vitalnog značaja za pravilno funkcionisanje prostate koja zajedno u sadejstvu sa muškim polnim žlezdama doprinosi rešavanju problema steriliteta impotencije i životne energije na prirodan zdrav način. Na jedinstven način rešava probleme muškog streiliteta i neplodnosti. Naravno da biste rešili problem na adekvatana način morate da primenjujete bazične delove kompletnog programa prirodnog lečenja uz pijenje ostalih potrebnih tinktura za revitalizovanje opšteg stanja organizma i pročišćavanja. Sama tinktura kao takva bez promene loših životnih navika i  načina ishrane vam neće pomoći u adekvatnoj meri. Prava moć ovog programa je u njenom temelju – biljnoj ishrani, uz koju ide i proces pročišćavanja creva. Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vašeg i samo vašeg truda da ispunite ceo program lečenja.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno.

– Zapremina: 50 ml

– Cena: 990 din.

Jedan komentar na “MUŠKA FORMULA – Biljna formula za poboljšanje rada muških polnih organa

  1. Pingback: Rak prostate, zračenje i vijagra, Dr Šulc | Zdravlje s juga

Ostavite odgovor