Srce – Tinktura za poboljšavanje rada srca

DSC_0152

SRCE – Biljna formula za poboljšanje rada srca

DEJSTVO: Poboljšava rad srčanog mišića, održava normalan krvni pritisak i nivo holesterola.

SASTOJCI: Glog (C. oxyacantha), crvena detelina (T. pratense), beli luk (A. sativum), đumbir (Z. officinale), ljuta aleva paprika (C. annuum)

CENA: 590 din.

NACIN UPOTREBE:

-Pocetna doza 60 kapi 4-6 puta dnevno u zavisnosti od stanja pacijenta-doze mogu da se povećavaju u zavisnosti od konkretnog stanja što je relativna stvar koja se razlikuje od slučaja do slučaja, ne postoje nikakave nuspojave i neželjeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da šteti.

-Glavni  i suštinski sastojak ove biljne formule jeste glog koji omogućava srcu da preživi sa manje krvi i kiseonika, tako da i ako imate srčano oboljenje ili ako su vam arterije začepljene krvnim ugruskom na ovaj način sprečavate i smanjujete rizik od srčanog napada. Glog sadrži flavonoide i  druga hemijska jedinjenja koja direktno ulaze u srčani mišić, vezuju se za ćelije srca, tako da je srcu potrebno manje krvi i kiseonika. S druge strane, ako ste imali srčani napad, ćelije srca se dva puta brže obnavljaju i trpe manje štete ako je glog prisutan u krvi.

-Ljuta aleva paprika, koja je veoma odličan stimulans, snižava krvni pritisak, pomaze da krv dođe do svih delova tela i tako smanjuje pritisak sa srca, u kombinaciji sa đumbirom je pravi dinamički tandem u poboljšanju cirkulacije i otklanjanja pritiska sa srčanog mišića.

-Neizostavni sastojak lečenja prirodnim putem beli luk proređuje krv, povećavajući nivo korisnog HDL holesterola koji otklanja masti i masne naslage i prosleđuje ih do jetre, u kombinaciji sa crvenom detelinom (koja je najjaci prirodni čistač i razređivač krvi) daje najefektivnije rezultate.

-Glog i ljuta aleva paprika takođe sačinjavaju jedan od najjačih dinamičkih tandema koji pomaže kod aritmije, neredovnih otkucaja srca, tahikardije, ubrzanih otkucaja srca, podrhtavanja srca, kongestivnog zastoja srca (ovde je od vitalnog značaja proređivanje krvi, jer je toliko gusta da ne moze da dođe do bubrega koji treba da je pročiste od otpadnih tečnosti pa je čovek u stadijumu kao da se „davi u svojoj sopstvenoj otpadnoj tečnosti koju organizam ne moze da izbaci i izluči“).

-Kombinacijom i sinergetskim delovanjem svih navedenih lekovitih bilja u sklopu celine  na jedinstven način postiže se vitalnost i optimalno stanje srčanog mišića, arterija, krvnih žila i celokupnog organizma uopšte. Biljna formula za srce u kombinaciji sa tinkturom za cirkulaciju i tinkturom za pročišćavanje krvi daje najbolje rezultate. Prilikom izlečenja mora da se primenjuje celokupan program lečenja prirodnim putem (kao i kod svakog zdravstvenog problema). Mora da se primenjuje “temelj izlecenja” – post na sokovima i kasnije biljna presna ishrana uz korišćenje set-paketa osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema (ništa ne moze da se izleči prirodnim putem ako se ne poštuju određeni prirodni zakoni ishrane i načina života). Prava moć ovog programa je u njenom temelju – biljnoj ishrani, uz koju ide i proces pročišćavanja creva. Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vašeg i samo vašeg truda da ispunite ceo program lečenja.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domasaja dece.

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Ovaj članak je objavljen u kategoriji Tinkture.

Ostavite odgovor