ŠTA SU MIKROORGANIZMI I KAKO NASTAJE BOLEST?

181642_10201054062336016_426177137_n

Kada dodje do nakupljanja toksicnih materija u telu, koje uglavnom unosimo preko hrane, telo ce najpre poceti da ih odlaze pre svega u masnom tkivu koje sluzi za odlaganje toksicnog otpada. Sto vise industrijske i kuvane hrane jedemo sve vise cemo masnog tkiva imati. Tumor je korpa za otpatke u koju telo odbacije toksicne materije i stvara ovojnice okolo da bi se izolovalo od otrova. Telo se nece cistiti od otpadaka sve dok uzimamo toksicnu hranu jer je preko 90% energije zauzeto varenjem velikih kolicina hrane kao i eliminacijom otpada. Kada prestanemo da unosimo hranu makar 1 dan, pocece ciscenje tela. Telo ce se cistiti i kada smo na sirovoj hrani jer se ne trose metabolicki enzimi (gorivo za celiju) na varenje hrane jer hrana vari samu sebe sopstvenim enzimima koji nisu unisteni kuvanjem.
Medjutim, ukoliko mi nastavimo da uzimamo toksicnu hranu, u pocetku nece biti ciscenja jer organizam trosi najveci deo energije na varenje i eliminaciju hrane ali ce jednom doci do zasicenja i telo ce alarmantno poceti da se cisti, da izbacuje sluz i otpatke kasljem, povracanjem, prolivima, znojenjem…U tim trenucima je sva telesna energija koncentrisana na ciscenje tela tako da se hrana koja bude pojedena nece variti vec truleti u stomaku sto ce dodatno opteretiti organizam i produbiti problem.
Jos pocetkom proslog veka su naucnici otkrili i potvrdili u mnogobrojnim eksperimentima da bakterije ne zive samo izvan tela i napadaju nas, vec da zive i nastaju u nasem telu. Kada se posmatra ziva krv, vide se bezbroj sicusnih biona, malih cestica koje plivaju u krvi i iz kojih nastaju mikroorganizmi koji se takodje nalaze u nasoj krvi. Da, nasa krv nije sterila vec se u njoj odvija veoma slozen proces metamorfoze mikroorganizama.
BIONI ili kako ih je Prof. Antoine Beshamp nazivao MIKROZIME ili po Prof. dr Ginter Enderlain-u PROTITI su osnovna jedinica zivota, orgonske energije. Nalaze se u zivoj materiji, vodi i vazduhu. U potpuno zdravom telu ne dolazi do transformacije biona. U bolesnom telu, kada dodje do povecane kiselosti organizma iz biona se vrenjem stvaraju razliciti oblici najpre patogenih bakterija a u kiselijoj sredini dolazi i do transformacije u gljivice.
http://www.youtube.com/watch?v=cI0v_h-Y0UY&NR=1&feature=endscreen
http://www.youtube.com/watch?v=S3oleKrSCwc
Sa prevodom: https://www.youtube.com/watch?v=ccpXMwE9vLs
To znaci da ce usled kiselosti organizma (zbog lose hrane uglavnom) doci do transformacije biona u mikroorganizme. Mikroorganizmi ce prilikom dezintegracije ostavljati velike kolicine otpada iza sebe sto ce dodatno opteretiti organizam.
Da li su onda mikroorganizmi krivi za nasu bolest ili je problem u kiselosti organizma? Da nije bilo patoloske, kisele podloge ne bi doslo do razvoja mikroorganizama. Kada uzimamo antibiotik da ubijemo mikrobe, oslobodicemo se privremeno jednog broja mikroba ali ce antibiotici – ANTI BIOS = PROTIV ZIVOTA unistavati i BIONE na taj nacin sto ce dodatno zakiseliti organizam i dovoditi do dalje transformacije u mikrobe. Jedini nacin da se zaustavi transformacija biona u mikrobe je da se telo odrzava alkalnim. Da li ce nesto biti alkalno (bazno) ili kiselo zavisi od stepena vibracije-frekfence. Odredjena vibracija moze menjati sve pa i formu nekog bica akumulacijom ili dezintegracijom biona.
Sva hrana ima sopstvenu vibraciju. Tako znamo da je prosecna frekfenca ljudskog tela izmedju 60 i 70 Hz i kada frekfenca opada i imuni sistem slabi. Kada frekfenca padne ispod 58 Hz pojavljuju se simptomi prehlade, na 55 Hz kandida, na 42 Hz rak. Svaka bolest ima frekfencu, stepen kiselosti na kojoj ce doci do razvoja odredjenog mikroba sto znaci da svaki mikrob ima svoju frekfencu. Supstance sa vecom vibracijom ce unistiti bolest sa nizom vibracijom. Tako biva veoma vazno sa kakvom vibracijom hranu jedemo, udisemo i absorbujemo. Toksicne materije snizavaju nasu telesnu vibraciju, tako industrijska hrana ima 0 Hz, sveze voce i povrce oko 15 Hz, suseno bilje do 27 Hz dok etericna ulja imaju izmedju 52 i 320 Hz sto je frekfenca ruzinog ulja.Nase misli takodje imaju svoju vibraciju tako da ce negativne misli snizavati telesnu frekfencu i dovoditi do bolesti dok nas dobre misli lece.
http://www.youtube.com/watch?v=05Io6lop3mk
Posle smrti organizma dolazi do dezintegracije materije do stepena biona tako da odredjena koncentracija biona ostaje ne razagradjena i spremna za kreiranje novog zivog organizma. Bioni su neunistivi i predstavljaju osnovnu jedinicu zivota.
Kada se cesce cistimo (razboljevamo), organizam ce biti zdraviji dok, ako to nije slucaj, moze doci do tezih poremecaja usled veoma kisele sredine i dezintegracije velike kolicine biona. Deca imaju snaznije mehanizme odbrane i zato su cesto “bolesljiva” i imaju visu temperaturu od odraslih. Povisena temperatura je samo veca frekfenca na kojoj mnogi mikrobi ne mogu opstati i cinimo sebi lose kada je snizavamo.
Zasto se “prehladimo”? Ne razbolimo se od hladnoce vec zato sto kada nam je hladno dodje do skupljanja krvnih sudova na povrsini tako da velika kolicina krvi a samim tim i toksina dospe do vitalnih organa kada organizam reagira time sto pocinje ciscenje: kasalj, znojenje, povracanje, prolivi…Nijedan od ovih nacina ciscenja ne treba zaustavljati vec samo omoguciti lakse ciscenje uzimanjem dosta ciste osuncane vode koja ce razvodniti sluz, biti bez hrane 2-3 dana, na svezim sokovima ili samo na sirovoj hrani, udisati cist vazduh i odmarati se.
Mikrobi se nece razvijati van zivog organizma ali mogu preziveti neko krace vreme tako da je moguce da neki mikroorganizam predje sa neke osobe na nas. Ukoliko je nase telo kiselo, nastavice da se razmnozavaju u nasem telu ali ukoliko je nase telo bazno, za dan, dva ce se raspasti i od njih ce ostati samo bioni. Znaci, i u tom slucaju kada dobijemo mikrobe od drugih, opet sve zavisi od kiselosti (frekfence) naseg tela.
Sto se tice virusa… virusi su delovi RNK i DNK koji nastaju raspadanjem celija i mikroba. Kada smo kiseli, dolazi do raspadanja celija, crvenih krvnih zrnaca, mikroba… Kada se celija raspadne, delovi raspadnutih RNK i DNK – proteinskih delica, plivaju izmedju celija u organizmu. Sto kiseliji organizam, bice vise raspadanja i vise proteinskih delica – virusa. Virusi nisu ziva bica i ne razmozavaju se vec se ponasaju kao paraziti i opstaju na racun celija na koje se prikace. Znaci, treba samo podici vibraciju sirovom hranom, gledanjem u Sunce, fizickim aktivnostima i pozitivnim mislima i sve ce biti u redu. емотикон smile емотикон heart
S ljubavlju,
Sladjana Velkov

Ostavite odgovor