Tinktura za krv – biljna formula za pročišćavanje krvi

DSC_0082

KRV – Biljna formula za pročišćavanje krvi (osnovna)

DEJSTVO: Pročišćava krv i limfni sistem. Preporučuje se kod obolelih od leukemije i teških oboljenja.

SASTOJCI: Crvena detelina (T. pratense), beli luk (A. sativum), ljuta aleva paprika (C. annuum), štavelj (R. crispus), imela (V. album)

CENA: 590 din…

NAČIN UPOTREBE:

-Pocetne doze su od 45-140 kapi 3 puta na dan, kod ozbiljnih zdravstvenih problema najcesce se pije 120-180 kapi 3-5 puta na dan-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta sto je relativna stvar koja se razlikuje od slucaja do slucaja,ne postoje nikakave nuspojave i nezeljeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da steti.

-Spada u set osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema,jer je  krv(samim tim i limfni sistem i sve telesne tecnosti)glavni agens koji  leci i pobedjuje bolest prodiruci  u sve  delove naseg tela (takav efekat postizemo poboljsavanjem cirkulacije i hidroterapijom-koja je fundamentalni i neizostavni deo izlecenja) noseci sa sobom sve  nutrijente unesene putem sokova i presne hrane.Pri tom nakuplja u sebe razne vidove toksicnih materija i sve ono stetno sto se razlaze prilikom delovanja na oboleli deo i iz tih razloga je neizostavno da joj pomognemo i da je prociscavamo koriscenjem ove tinkture .

-Ova tinktura na vrlo efektivan nacin cisti krv i limfni sistem -mnogostruko pomaze u borbi protiv leukemije i svih teskih oboljenja.Nezamislivo je izostaviti je prilikom ovakvih  teskih zdravstvenih problema,Sastavni  i krucijalni elemenat(naravno pored svih tinktura koje ulaze u sastav osnovnih) uz neizostavnu imuno #1 formulu i antibiotik u izlecenju ozbiljnih zdravstvenih problema.

-Moze se piti sa vodom,sokom ili mlakim cajem,promuckati pre upotrebe.Kada je pacijent na postu od prirodnih cedjenih sokova najefektivnije je ukapati je u sok.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Ovaj članak je objavljen u kategoriji Tinkture.

2 komentara na “Tinktura za krv – biljna formula za pročišćavanje krvi

  1. Pingback: Set osnovnih tinktura | Zdravlje s juga

  2. Pingback: Celokupan Program Izlečenja | Zdravlje s juga

Ostavite odgovor