Tinktura za oči – biljna formula za poboljšanje vida

Oci

OČI – Biljna formula za poboljšanje vida

DEJSTVO: Poboljšava protok krvi u očima, smanjuje iritaciju oka, uklanja toksine iz oka, uspešno otklanja kataraktu.

SASTOJCI: vidac(Euphrasia officinalis), divizma(Verbascum thapsus), malina(Rubus idaeus), komorač(Foeniculum vulgare), ljuta aleva paprika(Capsicum annuum).

CENA: 590 din…

NAČIN UPOTREBE:

– od 5 do 10 kapi se ukapa u rakijsku čašicu od 0,3-0,5 dl, zatim se dolije mlaka voda, da rastvor zauzima pola čašice. Pošto ste promešali sadržaj u čašici, pacijent treba da sagne glavu prema dole uzme čašicu i stavi je ispod oka, prislonivši je čvrsto na očnu duplju. Oko treba da bude otvoreno i da se glava zajedno sa čašicom prislonjenom na očnoj duplji zabaci unazad, tako da otvoreno oko „pliva“ u rastvoru. Da bi rastvor što bolje dopro u sve delove oka treba da se izvode kružni pokreti sa okom nekih 15 sekundi ili više. 

-Sustina prilikom lecenja ovom biljnom formulom kojom se resavaju problemi sa vidom poputkatarakte,glaukoma,zamagljenog vida,ostalih ocnih problema i na kraju samog slepila jeste da se primenjuje celokupan program lecenja(kao i kod svakog zdravstvenog problema).Mora da se primenjuje „temelj izlecenja“ –post na sokovima i kasnije biljna presna ishrana(nista nemoze da se izleci prirodnim putem ako se ne postuju odredjeni prirodni zakoni ishrane i nacina zivota). Prava moć ovog programa je u njenom temelju – biljnoj ishrani, uz koju ide i proces pročišćavanja creva. Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vaseg i samo vaseg truda da ispunite ceo program lečenja.

-Ako se koristi samo tinktura za ispiranje očiju,onda možda dođe do nekih promena. Ali ako se  to radi 6 puta dnevno i popiju dnevne kolicine sokova ,primenjuje celokupni program onda ce rezultati biti sve bolji i bolji.

efektivno

-Najbolji rezultati i efekti se dobijaju kombinovanjem biljne formule za mozak(koja stimulise protok i dotok krvi i kiseoinika u mozak -cime se automatski poboljsava vid),formulom Nervi#1   ( BiB formula koja obnavlja nerve uha i oka  pomaze boljem funkcionisanju mozga i ocnih nerava) sa ovom tinkturom za ispiranje ociju plus sve ono sto spada u temelnji i osnovni program lecenja i koriscenje seta osnovnih tinktura

-Ako koristite samo lekovito bilje, a ne pročistite organizam, onda možda nikada neće doći do izlečenja.Poenta je u“hrani bez sluzi“,jer je ovde rec o ishrani sa dosta masti,koja direktno izaziva oboljenja oka,kataraktu i talozenje holesterola u ocima. Ne možete očekivati da sluz i bakterije iz očiju nestanu ako i dalje jedete nezdravu hranu, ako vam je jetra zapušena i krv puna toksina.Ovde je bitan program lecenja kao celina,lekovito bilje samo mnogostruko pojacava efekat lecenja i isceljenja bez celog programa male su sanse za izlecenje. Radi o ishrani sa voćem, povrćem, orašastim plodovima,žitaricama i semenjem. Dok većina ljudi uzme da pije pivo, jede picu sa feferonima i ima zatvor, pa onda počne da ispira oči, i kaže: „Ovo uopšte ne deluje”.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Ovaj članak je objavljen u kategoriji Tinkture.

Ostavite odgovor