ŽENSKA FORMULA – Biljna formula za poboljšanje rada ženskih polnih organa

12746080_10205546806371720_1207755730_n

ŽENSKA FORMULA – Biljna formula za poboljšanje rada ženskih polnih organa

Dejstvo: Poboljšava komunikaciju između endokrinih organa u mozgu i jajnika, dovodi ženske hormone u ravnotežu, podstiče normalan mesečni ciklus i otklanja menstrualne bolove, smiruje nerve, pomaže u uklanjanju osećaja vreline, usporava starenje na prirodan način.

Sastojci: Anđelika, konopljika, divlji jam, valerijana, lobelija, hmelj, uva, kleka, kukuruzna svila, sladić, virak.

– Zapremina: 50 ml 

NAČIN UPOTREBE:

-Početne doze 70-280 kapi tri puta na dan  u zavisnosti od stanja pacijenta, doze mogu da se povećavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta što je relativna stvar koja se razlikuje od slučaja do slučaja, ne postoje nikakve nuspojave i neželjeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvećim kolicinama ne može da šteti.

-Biljna formula na vrlo efektivan način reguliše rad ženskih hormona i celokupnog endokrinog sistema uopšte, dovodi do ravnotežnog stanja svih hormona i njihove regulacije i pravilnog funkcionisanja. Suštinski sastojci ove biljne formule čije dejstvo je i primarno za rad hormona su ađelika, divlji jam i konopljika. Ove biljke se još i nazivaju spasiocima žena .

Divlji jam je južnoamerička biljka, koja se koristi od davnina. Njen koren se upotrebljava za regulisanje prirodnog hormonalnog stanja u ženskom organizmu. Farmaceutska industrija od divljeg jama pravi progesteron. Međutim, to im je postalo previše skupo, pa ga sada prave od konjskog urina.

– Konopljika se koristi za lečenje svih ženskih problema, od PMS-a (premenstrualni sindrom) do menopauze. To su bobice sa drveta. Najčešće se upotrebljavaju za smanjivanje i neutralisanje fibroznih tumora u mokraćnim kanalima. Konopljika pomaže organizmu u uspostavljanju ravnoteže između estrogena i progesterona time što stimuliše proizvodnju progesterona. Ako se uzima kontinuirano tokom nekoliko meseci, pomaže u uspostavljanju hormonalne ravnoteže i smanjenju simptoma PMS-a. Konopljika ne deluje kao biljni estrogen (fitoestrogen), komponente koje se često koriste za regulaciju ženskog reproduktivnog sistema, već deluje na hipotalamus i hipofizu, male žlezde u mozgu koje kao dirigenti regulišu sve ostale hormone u organizmu. Ona indirektno utiče na povećanje stvaranja progesterona i normalizaciju nivoa prolaktina. Najčešće se koristi kod PMS-a, obilnih menstruacija, neredovnih menstruacija i slabe laktacije (proizvodnje mleka).

– Anđelika. U Kini je zovu don-kvai ili tang-kvai. To je najprodavanija biljka na svetu. Latinski naziv glasi Angelica sinensis. Vrlo je efektivna kod hipogalakcije (smanjeno lučenje
mleka kod dojilja), pomaže kod raznih vidova menstrualni problema i  bolova. Аnđelika je jedna od najstarijih lekovitih biljaka koja do dan danas nije izgubila na vrednosti. Naziv anđeoski ili sveti koren dobila je za vreme haranja kuge u evropi. Zahvaljujući njenom korenu tom prilikom mnogo ljudi se  spasilo od crne smrti.

-Pored navedenih biljaka od presudnog značaja za efektivnost ove biljne formule su i umirujuće i sedativne biljke kao valerijana i lobelija. Lobelija  ima snažno antispazmatično dejstvo opuštajući ceo organizam stvarajući osećaj smirenosti, pritom omogućavajući adekvatnu cirkulaciju. Čisti i odstranjuje toksine i otrove iz tela. Sladić kao snažni antiseptik utiče protiv svih vidova upalnih procesa u našem telu.

-Biljke kao sto su uva, kleka, kukurzuna svila pomažu kod pravilnog rada mokraćnih kanala i  bubrega te njihovog adekvatnog čišćenja koji zajedno delujući na pravilan način pomažu funkcionisanju samih jajnika i ostalih ženskih polnih organa.

-Svi navedeni sastojci  zajedno sa gore pomenutim biljkama „ženskim spasiocima“ na vrlo efektivan i učinkovit način dovode do ravnoteže ženskih hormona, održavaju kontrolu samog endokrinog lučenja, poboljšavaju  komunikaciju izmedju edokrinih organa u mozgu kao što su hipofiza i hipotalamus sa jajnicima. Dovode do usporavanja starenja žena na prirodan i zdrav način, otklanjaju osećaj vreline  podstičući normalan rad mesečnog ciklusa. Da biste rešili problem suština je u promeni loših životnih navika i samog načina ishrane. Biljna ishrana, primena bazičnog dela programa lečenja prirodnim putem uz konzumiranje osnovnih tinktura dovode i provereno su  siguran put ka konačnom procesu izlečenja i saniranja problema. Tinktura kao takva sama od sebe, ukoliko ne primenjujete  gore pomenute neizostavne stavke zarad lečenja jedinim zdravim prirodnim putem, vam neće pomoći u adekvatnoj meri.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA: Neograničeno.

CENA: 990 din.

Ovaj članak je objavljen u kategoriji Tinkture.

Jedan komentar na “ŽENSKA FORMULA – Biljna formula za poboljšanje rada ženskih polnih organa

  1. Pingback: Sprečavanje genetskog rizika od raka,Dr Šulc | Zdravlje s juga

Ostavite odgovor